Misschien niet onze hoofdtak qua werkzaamheden maar beslist niet te negereren
‘We hopen van harte dat je hierdoor wordt geïnspireerd en zelf ook wil nadenken over de mogelijkheden binnen je eigen bedrijf!’
Want een van de redenen om Q'nZo op te starten is toch wel om ook onze bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappelijke kant. Hoe hebben we dat voor ogen? Wij helpen je met specifieke, resterende of vernieuwende vragen over je organisatie en jouw medewerkers. Naast de reguliere vergoeding, want ook wij willen graag onze diensten kunnen blijven leveren :), zullen wij 3% van de in te zetten uren zelf een maatschappelijk doel gaan ondersteunen, Dan moet je denken aan vrijwilligerswerk in verzorgingshuizen, jongerenwerk, hulp aan huis etc. Dit doen wij, het woord zegt het al, vrijwillig. Het bedrag van deze 3% gaat in de pot voor de realisatie van het Q-Huis. Hiermee sla jij ook twee vliegen in een klap, want naast dat je organisatie een boost krijgt, bent je dus tevens maatschappelijk verantwoordelijk aan het ondernemen! We hopen van harte dat je hierdoor wordt geïnspireerd en zelf ook wil nadenken over de mogelijkheden binnen je eigen bedrijf!
MENS de Bilt
Q'nZo heeft zich aangemeld voor het vrijwilligerswerk bij de Stichting MENS de Bilt.
Het Q-Huis
Met het Q-Huis hebben wij een ideaalbeeld voor ogen waarin we diverse groepen uit de samenleving bij elkaar willen brengen om de qwaliteit van leven te kunnen verhogen. Waar denken we dan aan? Het Q-Huis is een woonvorm waarin diverse groepen uit de samenleving worden samengebracht om met hun eigen qwaliteiten bij te dragen aan elkaars stukje geluk in het leven en ze uit hun isolement te halen. Een klein gebaar is al goud waard. Breng ouderen, mensen met een beperking, ondersteunende dienstverleners en studenten bij elkaar en geef ze met elkaar weer wat levensvreugde. Ze hebben elkaar veel te geven zoals levenservaring, bijzondere liefde, hulp en handige handen en de combinatie daarvan levert ons inziens prachtige vormen op.
‘En jij kunt ons daarbij helpen! Wij zorgen ervoor dat je bijdrage zeker niet verloren zal gaan!’
In Nederland worden hier op kleinere schaal al experimenten mee gedaan met fantastische resultaten. Wij willen de groepen uitbreiden zodat nog meer mensen kunnen genieten van deze eigenlijk zo basale levensaspecten. En jij kunt ons daarbij helpen! Wij zorgen ervoor dat je bijdrage zeker niet verloren zal gaan!